Generel info

Generel info

FF365 ÅBENT VAND SVØMNING I ROSKILDE FJORD

Kan du lide at svømme i trygge rammer? Vil du gerne opleve et unikt fællesskab omkring svømning i Roskilde Fjord? Så er foreningen Frederiksværk Fjordbad 365 – eller FF365 i daglig tale – måske noget for dig.

Åbent vand svømning:

Vi mødes 2 gange om ugen fra slut maj til september:

Tirsdag kl. 17:30

Fredag kl. 17:30

Se kalenderen for mere info

FF365 startede i 2021 et samarbejde med det landsdækkende initiativ Bevæg Dig For Livet (BDFL) for at støtte glæden ved at svømme i Roskilde Fjord ved ydermolen i Frederiksværk Havn. Det, vi tilbyder, er ugentlige træningsaftener med vores egne uddannede Åbent Vand instruktører, fælles svømmeture samt andre mere ad hoc events. Åbent Vand svømning betyder egentlig bare, at vi svømmer udenfor og ikke i svømmehal. For at kunne være i vandet, når det er lidt koldere, bruger mange våddragter til Åbent Vand Svømning. Og så bruger vi havtasker, der er oppustelige aflange bolde, som dels gør, at andre kan se os, men som også kan bruges til at støtte sig til, hvis man bliver træt. Vi stiller våddragter, badehætter, havtasker og andet udstyr til rådighed for dem, der gerne vil prøve åbent vand svømning. Vores fokus er klart på sikkerhed, og vores træning indeholder derfor også mange elementer, som specifikt fokuserer på netop det. Vores målgruppe er alle, der gerne vil svømme i Roskilde Fjord sammen med andre. Vores medlemmer spænder derfor vidt både aldersmæssigt og mht. erfaring med svømning. Nogle vil gerne lære at crawle eller forbedre deres crawl, og andre vil bare gerne svømme brystsvømning i et roligt tempo.

Udover vores ugentlige træningsaftener gennemfører vi også specielle åbent vand arrangementer. Fx afholdt vi i 2022 en ”Svøm-Ud tur” ved Hvide Klint i Roskilde Fjord, hvor havde lagt en 500 m bane til en lidt længere til en guidet svømmetur langs kysten. Det var natursvømning under trygge forhold, og vi havde medfølgende kajakker på hele turen. 

Indkøbskurv